| Anonim34545jkjk a întrebat:

Iubitul meu are stari de greata si obosela de cateva luni si de a lungul timpului a slabit mult din cauza starii lui de sanatate.

A fost si a facut analize de sange acum o luna si nici pana acum nu i-a venit rezultatul.

Vomita zilnic dimineata chit ca mananca sau nu, poate avea perioade de cateva zile cand se simte bine, dar atat, dupa revine din nou la starea asta.

Stiti ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Claudiu193729 a răspuns:

Nu mai sta după analize, cheama salvarea, și să spună el absolut tot ce simptome are la cei de pe salvare

| TimberWolf a răspuns:

Mie imi suna a probleme grave la ficat. Nu are cum sa nu vina analizele dupa o luna. Ce analize a facut?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fierea sau ficatul, trebuie urgent o ecografie cheama salvarea daca se simte rau da le in colo de analize ca o sa îi faca ei in spital tot ce trebuie. Ce varsta are?

| angelia27 a răspuns:

Suna la ambulanta de urgenta. Daca stai asa cu el nu rezolvi nimic. O sa-ti spuna cei de la spital ce are.

| recedaniel1 a răspuns:

Sa mearga la medic

| Anonim34545jkjk explică (pentru TimberWolf):

Cele de sange normale si i au venit azi, cica nu ar avea nimic, dar eu nu cred. Nu vrea sa mearga sa faca un ecograf sau la medic, dar oricum trebuie sa mearga sa faca alte analize aparent

| Anonim34545jkjk explică (pentru CristiDinBucuresti):

Are 18 ani. Si eu cred ca e de la ficat, dar nu vrea sa mearga la medic

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonim34545jkjk):

Fumeaza? Bea?

| Anonim34545jkjk explică (pentru CristiDinBucuresti):

9 luni de cand e cu mine nu prea mai face nici una nici alta. Fumeaza doar la evenimente si nu mai bea ca nu mai poate din cauza greturilor. Ce-i drept, inainte sa fie cu mine se ducea mereu la spritzuri si ar fi beut tot ce era pe masa, asta de la 14-15 ani a inceput.

| RAY a răspuns:

Sa facă mai multe analize medicale, poate fii și de la anexitate, de exemplu eu aveam greață și îmi bătea puternic inima când mă trezeam, sănătatea pe primul loc

| RAY a răspuns (pentru Anonim34545jkjk):

In analizele de sânge se vede dacă are ceva la ficat

| TimberWolf a răspuns (pentru Anonim34545jkjk):

Poate avea orice, de la ceva banal pana la ceva grav, nu are rost sa mai amane, sa mearga la urgente.

Bula
| Bula a răspuns:

Ar trebui facuta o ecografie abdominala!

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Simptomele pe care le descrii (greață zilnică, oboseală și pierdere în greutate) pot fi cauzate de mai multe afecțiuni, inclusiv:
1. Probleme digestive (gastrită, reflux gastroesofagian, infecții intestinale).
2. Afecțiuni hepatice sau pancreatice.
3. Probleme tiroidiene sau hormonale.
4. Anxietate și stres.
5. Infectii virale sau bacteriene.
6. Afecțiuni autoimune sau, mai rar, cancer.
Este important să așteptați rezultatele analizelor de sânge, iar dacă simptomele persistă, să discutați cu medicul despre investigații suplimentare (ecografie, endoscopie etc.). În paralel, aveți grijă de hidratare și alimentație.