| GEORGIANA3489 a întrebat:

Iubitul meu este ingrijorat deoarece il doare un testicul cel drept si in acelasi timp si ficatu.are niste bubite pe testicule.Ce ar putea fi aceste chesti agraveaza actul sexual?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa mearga la doctor

| Violleta2022 a răspuns:

Sa mearga la UROLOG ca noi nu suntem medici si nu avem de unde sa stim ce boli are el.

Răspuns utilizator avertizat
| DrMihailoviciS a răspuns:

Buna seara! Din câte am înțeles, iubitelul dvs poate avea o torsiune testiculară! Este extraordinar de întâlnită, dar un același timp extraordinar de urgenta! Ce este torsiunea testiculară? Este o boală prin care tubul spermatic și rețeaua sanguina ce alimentează testiculul cu sânge se rotesc. Cu alte cuvinte, putem spune o sufocare a testiculului. Dacă în 5 zile nu mergeți la doctor, testiculul va fi eliminat deoarece va murii. La aceasta boala nu este chiar necesară operatia, daca este in prima fază, doar cei mai buni medici vor știi să execute o manevră specială pentru eliberarea sângelui în testicul, dar foarte puțini medici o pot executa.
Pot spune că suferă de aceasta boala cu o certitudine de 89%, dar un diagnostic decisiv poate fi luat doar cu un control.
Notați faptul că fără o analiză nici un doctor nu vă va spune nimic cu siguranță, de aceea trebuie sa vizitați doctorul de urgență...
Sper că te-am ajutat, Doamne Ajuta și te susțin!