anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu este internat la Spitalul Med life din Bucuresti cu arsuri de gradul 3 pe tot bratul stang.

Acum este in operatie.
Va mai avea dureri dupa operatie?
Daca da ce calmante comprimate sunt foarte bune pentru acest gen de arsuri?
Pana acum i-am facut eu injectabil.
Acum ii fac cei de la spital.

Sunt prietena lui happy
Nu sunt proprietarul contului.
Nu faceti confuzie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Aaaaa, iubita. Buna, ne-a povestit de tine. tongue
Din pacaten nu geme de doctori pe aici. Dureri ar trebui sa aiba pina se cicatrizeaza complet toata povestea. Sa incerce comprese cu varza. Ajuta foarte mult la cicatrizare, dar - cum i-am zis si lui - discutind de arsuri de gradul 3, cel mai bine ar fi sa asculte ce ii recomanda medicii. Cu cit mai putine calmante, dupa parerea mea - nu il omoara durerile, cu siguranta, insa chestiile gen ibuprofen/morfina/samd pot afecta rinichii/ficatul. Durerea nu afecteaza nimic. Daca nu lesini din cauza ei, inseamna ca e suportabila.

| anonim_4396 explică (pentru KodrutZ):

Multumesc pentru ajutor happy
Pana sa il duc la privat urla de durere si ii injectam.
Zicea ca nu isi face efectul.
In fine nu ii mai iau comprimate pentru ca cum ziceai tu afecteaza ficatul si rinchii.
Sper ca a vb frumos de mine happy
Daca nu vede el.

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu administra nimic din proprie initiativa.Intreaba medicul.

| K0sti a răspuns:

Multa sanatate din partea noastra! Ai grija de el!

| anonim_4396 explică (pentru K0sti):

Multumesc happy
Asa voi face happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Transmite-i sanatate.Cred ca Sia mai revenit, eu nu prea am ai activat.Cred a ar fi bine sa intrebe doctorii.Tot ce stiu, compresa cu gheata calmeaza dureri.