| nikol a întrebat:

Iubitului meu ia aparut niste pete pe corp pete micute rosii parca ar fi cosuri micute sau iritatie ceva de genu inca nu stim de la ce poate sa fie am avut si eu asemanator dar nu erau rosii ci maronii si nici doctorii nu au stiut de la ce le aveam tot ce mi-a zis e ca o sa imi treaca intr-o luna de zile, mi-a trecut. in fine, vreau sa stiu de la ce a aparut. faza ca nu il mananca. de la mancare nu are cum sa fie ca mancam impreuna si mie nu mi-a aparut. E posibil sa fie rubeola? Nu prea are timp sa mearga la dermatolog din cauza muncii. Specific cu o saptamana inainte sa simtit rau din cauza insolatiei are oare si asta vreo legatura? haba nu amsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andreeeeea_2521 a răspuns:

Chiar daca el a mancat impreuna cu tine. Aveti corpuri diferitehappy.El poate fi mai sensibil la un anumit tip d mancarehappy
bafta

| XDead a răspuns:

M-am interesat si s-ar putea ca prietenul tau sa aiba Pitiriazis rozat. Aceste bubite ar trebui sa treaca in 6 -8 saptamani, daca nu va trebui sa apeleze la un medic dermatolog pentru a vedea cauza aparitiei lor. Succes!

| hotza a răspuns:

Stai chill sunt din cauza clorului din apa nu e ceva grav...cumpara din farmacie canesten gel si dai de 2-3 ori pe zi in maxim 3 zile scapa de ele stiu pe pielea mea happy

| GerontofilulCel a răspuns:

Rujeola, Rubeola, praf si soare.doar un doctor poate stabili.A se freca cu o alifie dezinfectanta peste ele, chiar daca nu-l mananca.

| maya_8507 a răspuns:

E din cauza apei.am fost la plaja si de acolo mi au aparut si mie