| alinaaa12 a întrebat:

Iuliana are mainile si picioarele de fetita. La cei 22 de ani o boala necrutatoare o slabeste cu fiecare clipa. De la 7 ani, membrele au inceput sa i se chirceasca si muschii sa-i slabeasca tot mai mult. Diagnosticul medicilor a sunat ciudat pentru familia de oameni simpli din Oltenita, Calarasi care-si iubeau copilul ca pe lumina ochilor:boala Charcot-Marie-Tooth.Aici gasiti cateva fotografii cu iuliana si puteti face donatii http://sperantapentruiuliana.blogspot.com/. Multumiri ...mereu ajuta sa faci un bine...macar trimite mai departe pe messenger. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Imi pare atat de rau ca masina de propaganda chinezeasca le amareste oamenilor astia si mai mult viata, mintindu-i cu nerusinare. In afectiunea ei, transplantul cu celule stem este zero, ii va da o imbunatatire minora de maxim 6 luni dupa care va urma o cadere fantastica si boala va evolua extrem de rapid spre sfarsit. Practic, daca vor strange acesti bani, ii vor cheltui pentru a-si omori mai repede copilul. Transplantul cu celule stem este o chestie cu mare potential si fiindca stiu asta, minunatii comunisti chinezi s-au hotarat sa faca experimente pe oameni. Si atunci fac o mare propaganda a efectelor miraculoase si atrag oameni care la platesc cu bani grei si, pana la urma cu viata lor, experimentele. Sunt cativa copilasi cu boli asemanatoare care au mers pe cheltuiala statului roman in China (cate 250 000 de euro de fiecare), altii care au mers in urma unor donatii. Nici unul nu a avut nici un rezultat notabil, nici o imbunatatire reala si pe termen lung. Ba chiar au evoluat prost (nimic surprinzator la o boala care oricum evolueaza prost).
Mi-e greu sa spun asta, dar in fata unui asemenea diagnostic, omul este complet neajutorat azi.

| darrio2007 a răspuns:

Laudabila initiativa ta, toata sanatatea din lume pentru Iuliana.

| matrixismyname a răspuns:

Mda...alt caz "nu strange bani nu face operatia" ...am pus-o eu sa faca programare inainte sa aiba banii?! Sa se duca la o asociatie de caritate care se ocupa cu astfel de cazuri sau la televiziune.

Exista MULTI OAMENI care fac astfel de cazuri false ca sa primeasca donatii dar de fapt nu e nici-un caz la mijloc.

Vrea bani sa se faca bine? => TV, mass media. In nici-un caz un post pe TPU.

Sa se duca la OTV, ca aia primesc pe oricine si strange si bani.