Poti lua niste calmante de la farmacie Ii poti spune farmacistei cu ce te confrunti si te va ajuta.
Ca te prind durerile menstruale in timpul orelor de curs, sunt doar coincidente, te inteleg si e nasol de tot sa stai "chircita" in timpul orelor si concetratia la ore nu mai este precum in zilele fara dureri. Iti poti calma durerile cu Nurofen special pentru durerile menstruale sau cu Ibuprofen ori Antinevralgic, eu cel putin cu astea imi mai calmez durerile, cu toate ca uneori nici nu-si fac efectul , am doar sa rabd pana plec de la serviciu spre casa.
Heyo.Durerile sunt normale si difera de la o fata la alta.Altele au doar sanii umflati si crampe, altele vomita si au dureri de cap si altele nu pot sa se ridice din pat de durere.Insa pentru asta exista acea grupa de medicamente denumita "ibuprofen".In perioada menstrei poti lua Nurofen forte/No-spa.Eu iti recomand No-spa-ul sincer deoarece este foarte bun si iti atenueaza durerile destul de repede.Ai grija
Mi se intampla si mie, nu ai ce face, am aceiasi varsta cu a ta si pe mine ma apuca menstruatia cand sunt la scoala, dar poarta si tu un absorbant de rezerva cu tine si o pastila nurofen pentru dureri menstruale.O sa se regleze chestia cu durerea, poate.Multa sanatate!
Durerile menstruale se calmeaza cu ajutorul unui paracetamol / sau panadol (amandoua au aceeasi compozitie chimica), nurofen, algocalmin, depinde ce ai tu in casa.
Durerile menstruale sunt la toate fetele/femeile, difera doar intensitatea lor.
Ai aici sfatul unui medic pentru problema ta:
http://www.csid.ro/......e-6404294/