Întrebare recomandată | alyutzzu a întrebat:

Joi mi-am dat un pierce in ureche, Precizez ca l-am dat cu un cercel de la avon fara sal sterilizez. Totul a fost ok l-am scos ieri am pus lara cu aloe vera pe gaura dupa ce am scos cercelu si pe cercel a usturat putin si acum vad ca s-a inrosit si ma doare? S-a infectat? Daca da spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac ca nu as vrea sa las gaura sa se astupe pentru ca ar fi a 3 oara cand o fac si nici acum nu pot purta pierce pentru ca si datile anterioare s-a infectat. dau fundita:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iSimo a răspuns:

Da, s-a infectat, trebuia sa sterilizezi cu spirt cercelul cu care ai dat gaura.Iti recomand sa-ti dai cu betadina, este un unguent folosit si in spitale, special pentru a steriliza ( vezi ca poti cere la farmacie, este rosie ) funda?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| facepalmlol a răspuns:

S-a infectat. Poti folosi alcool iodat sau spirt, asa cum ai zis si tu, dar daca vezi ca de fiecare data te-a durut si s-a infectat, de ce iti mai faci?

| alyutzzu explică (pentru facepalmlol):

Fluocinolon este bun?

| facepalmlol a răspuns (pentru alyutzzu):

Nu stiu, probabil.

| Supersuper123 a răspuns:

Clar s- a infectat...trebuia sa dai acul cu spirt inainte...

| Supersuper123 a răspuns:

Adica cercelul