Intra pe http://www.mypyramid.gov/ vezi ca au multe sfaturi bune in privinta dietei. Si chiar daca nu poti face efort, si exercitiile fizice moderate ajuta la silueta.
Eu am 1.58 si 54 de kg
si nu`s grasa.
pur si simpluu am piele mai.ciudata sa zicc asa.din cauza ca nu am facut sport
deci trage conc; luzie. daca eu nu-s.tu esti?
incearca colonhelp.ii scump dar cica merge
eu acum fac cu detoxicolon.is la a 2a zi dar mare chestie nu se vede...
si la faza cu dulciurile.
incearca sa faci prajituri TU acasa.makar stii ce le bagi.si cauta pe net retete.ca sunt si de astea fara prea multe calorii
Te anunt ca nu esti grasa. ai o greutate normala pentru inaltimea ta.
oricum, esti in crestere.
daca totusi, vrei sa fi 'Model', si sport nu poti sa faci, poti renunta la dulciuri. nu exista nu pot renunta. problema se pune ca "nu vreau sa renunt, sunt bune, etc."
trebuie sa faci si sacrificii pentru a arata bine. nu toate modelele pe care le vezi la tv "asa s-au nascut". au facut sacrificii pentru a avea silueta pe care o au acum.
nu spune nimeni sa nu mai mananci niciodata dulciuri. dar, te poti abtine. o data pe saptamana este binevenit un mic desert. dar nu la fiecare masa.
acum, mai depinde si de vointa ta, de cat de mult iti doresti sa slabesti.
in afara de sport(pe care nu poti sa-l faci) si de mancare(dulciuri, grasimi, etc) nu prea mai ai alte variante. doar daca vrei sa dai 5 milioane pe benzile alea de la teleshoping care nu sunt bune de nimic.
eu iti urez bafta, sper sa ai vointa. si o sa vezi ca nu se intampla nimic daca te mai abtii din cand in cand. poti inlocui chipsurile/ciocolata cu un mar/portocala. te ajuta mult mai mult proteinele din fructe in stabilirea echilibrului fizic.
succes.
paa
Buna. Daca vrei sa slabesti fara sport cea mai buna metoda este sa iti modifici modul in care te alimentezi. Eu sunt Consultant Nutritionist si te pot ajuta in acest sens. In aceasta perioada ofer evaluari nutritionale gratuite celor care au nevoie de ajutor in lupta cu kilogramele. Poti beneficia si tu de aceasta evaluare in cadrul careia vom calcula procentul de grasime din corpul tau, IMC-ul si multe alte lucruri esentiale. La final ti se va oferi un program nutritional personalizat care te va ajuta sa iti rezolv problema. Cei ce au beneficiat de acest program au deja primele rezultate si sunt foarte multumiti. Pentru mai multe detalii, sfaturi sau o programare la centrul Wellness ma poti contacta la adresa de mail naito_stardust@yahoo.com si te voi ajuta cu cea mai mare placere. Astept raspunsul tau si sper ca ti-am fost de ajutor
Cred ca o poza ca u near ajuta mai mult sa te intelegem
eu am 14, 1, 63 si 47 de kg deci.si eu am cam acelasi problema ca tine...trebuie sa incerci sa te apti de la dulciuri...cand simti nevoia sa iei ceva dulce mananca un mar sau ceva fructe (in afara de strugura caci si acesti ingrasa) si dulciuri mananca doar o data pe saptamana, sa imi sp daca te-am ajutat
Nu esti grasa deloc. Cunosc fete care sunt mai scunde decat tine si mult mai grase.Pentru inaltimea ta nu esti grasa.