1,70 46-47? depinde de varsta. Avatarul nu til pot vedea nu stiu dc, dar nu consider ca esti slaba. Daca ai 30 de ani si ai greutatea aia da esti slaba. Asa imi zic si mie parintii ca's un slabanog. da de unde... am 65 kg, am 14 ani si kg alea muschi, fac exercitii mereu pana imi ies ochii... asa fac parintii.stai linistita e bine!
Pai nu stiu in primul rand ca din poza de la av nu prea iti dai seama asa la kg cred ca esti cam slaba am o porietena care are 1, 80 si are 63 de kg si totusi pare slaba dar poti avea oasele grele si poti avea 47 dar poti fi slaba rau.Ar trebui cam la inaltimea ta sa ai vreo 54 de kg sau chiar si putin mai mult acum depinde cum te simti si tu
Eu am 1.65 și 48 de kg. Și înafara faptului că multă lume îmi zice că sunt slabă, și eu sunt conștientă de asta. Am încercat să mănânc mai mult dar nu se vede nici-o diferență. Așa e structura corpului, o să mă îngraș când o să mai cresc. La fel și tu. Arăți foarte bine, nu te îngrijora.
La 1.70 m ar trebui sa ai 50 - 55 kg, dar 3 kg nu constituie o diferenta asa de mare asa ca stai calma, esti absolut normala.
Sfatul meu este urmatorul: mergi pe CSID.ro si mergi la calculator caloric si vezi acolo exact cum esti. Insa, dupa parera mea poti sa te mai ingrasi putin.
In avatar nu pari slaba poate esti doar usoara ca prea slaba nu esti
bine, acum' sa nu intelegi ca trebuie sa slabesti. esti perfecta asa cum esti
Parerea mea e ca nu ai de ce sa iti faci griji. Arati foarte bine, esti supla si sa stii ca eu am 1, 63 si 43 de kg si sunt slaba. Cam asa e si cu tine.
Daca te iei dupa persoanele in varsta asa spun! deoarece au trait intr-o alta generatie! eu zic ca asculti prietenii, care sunt mai depret ca ei si parinti?
Ideea e sa nu te iei dupa altii, ideea e sa te simti tu bine in pielea ta, nu conteaza parerea altora. Nu trebuie decat sa te simti tu bine
Esti bine, dar mai pune ceva pe tine. ma refer 5-7 kg, pentru a arata si mai bine. Parerea mea.