| Leutzzu a întrebat:

La 13 ani poti face Skizofrenie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dov76 a răspuns:

Ai mai intrebat ceva asemanator aici.
La 13 ani este destul de greu sa dezvolti asa ceva, mai degraba te-i speriat cumva mai tare dar nu cred sa fie vorba de asa ceva.
Totusi indifferent de problema o rezolvi numai la medic si sunt sigur ca in cazul tau este doar oboseala, stresul de la scoala samd in nici un caz schizofrenie ( din cate stiu este o boala care afecteaza persoanele in varsta nicidecum tinerii ).
Vorbeste cu unul din parinti sau o matusa /unchi, vorbeste cu cineva si mergi la doctor pentru ca indifferent de problema te poate ajuta, de fapt este singurul care poate ajuta aici pe TPU vad ca sunt oameni care in loc sa iti dea un sfat bun pentru tine si care sa te ajute prefer sa faca numar de raspunsuri si sa te invete cum sa scrii.

@iloveBVB pentru limba romana s-a inventat scoala tata, daca ai un raspun bun atunci ajuta pe cel ce intreaba daca nu taci, sfatul asta te va ajuta pe viitor sa nu fii pus in situatii stanjenitoare pentru tine.

| Leutzzu explică (pentru dov76):

Frate crede-ma ce doar din raspunsul tau mi-am dat seama ca esti o persoana buna Ai tot respectul meu

| dov76 a răspuns (pentru Leutzzu):

Multumesc, intotdeauna am incercat sa ajut cu ce am putut, sper sa iti fi fost de folos si tie mai ales ca am copii de seama ta happy.

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

In general schizofrenia apare pe la 18-22 de ani, la copii exista cazuri de schizofrenie dar sunt destul de rare. Ar fi mai probabila la copiii care consuma alcool sau marijuana.

| AirănMeidăn a răspuns:

What?
Se scrie schizofrenie.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu e imposibil, dar nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred, skizofrenia e in general la batrani

| ngllllll a răspuns:

Daca ai un mediu negativ in familie, alimentatie proasta, si mai ales lipsa de somn, flme xxx, cam poti. Insa cred ca trebuie sa te straduiesti mult sa faci asta si sa ai o familie imposibila