Da, cred c-ai sa mai cresti! In mod normal, judecand dupa formulele medicale, ar trebui sa ajungi cam la 1.69-1.70. Cresterea la fete este pana pe la 18 ani, depinde si la ce varsta ti-a venit primul ciclu. Oricum, esti f bine, esti o fata foarte draguta, si, daca vrei sa te dezvolti armonios, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa faci putin sport. Greutatea ta este putin chiar sub normal, dar asta este f bine, pentru ca atunci cand te vei opri din cresterea in inaltime, sigur vei mai pune pe tine vreo 4-5kg! N-ai nici o grija, macar sa ai noroc pe masura calitatilor tale fizice!
O sa mai cresti cu siguranta.Si greutatea si inaltimea sunt asa cum trebuie.Multa sanatate.Practica un sport ca sa te dezvolte mai bine.
Pana la 18-19 ani mai cresti. Trebuie doar sa astepti...sau poti sa te apuci de sport, cum ar fi: basket, innot etc
Mai poti sa cresti si tatal meu are 1.80 si mama 1.56 si eu am 1.70. ti-am calculat greutatea ideala si uite ce mi-a iesit : ESTI SUBPONDERAL
(ai o greutate prea mica pentru inaltimea ta)
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 52.5 si 65.6 kg
Pana la 18 ani ai sanse sa cresti, si ai putea sa te apuci de un sport ceva, de exemplu volei... aa vei creste mult in inaltime
Da cu siguranta si eu la ani la fel eram numa k dr mi-au sp k la mine oasele sunt grele nu sunt grasa in ceea ce priveste carne am abdomenu plat adi nu am burta si nimic pikioarele imense... cel mai bine e sa fac mult sport
Da,cred c-ai sa mai cresti! In mod normal,judecand dupa formulele medicale,ar trebui sa ajungi cam la 1.69-1.70 . Cresterea la fete este pana pe la 18 ani,depinde si la ce varsta ti-a venit primul ciclu. Oricum,esti f bine,esti o fata foarte draguta,si,daca vrei sa te dezvolti armonios,singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa faci putin sport .Greutatea ta este putin chiar sub normal,dar asta este f bine,pentru ca atunci cand te vei opri din cresterea in inaltime,sigur vei mai pune pe tine vreo 4-5kg! N-ai nici o grija,macar sa ai noroc pe masura calitatilor tale fizice!
Da, mai cresti mult si bine daca mananci sanatos (multe fructe, legume, peste), nu fumezi(k iti opreste cresterea), si faci mult sport, baschet mai ales.eu am crescut 6 cm de la baschet, plus ca am obtinut un corp de nota 10 de la sport asa ca lasa lenea... 46 de kg sunt numai bine... ai grjia la 50 sa te opresti
Pana la varsta de 20 de ani cel putin in inaltime vei mai creste cu siguranta, insa nu iti face griji la varsta ta eu zic ca esti destul de bine atat in inaltime cat si in greutate, nu incerca sa folosesti tot felul de metode ca sa iti fortezi cresterea sau greutatea pentru ca se poate ajunge la alte complicatii, cel mai bine este sa te lasi asa cum te-a dat Dumnezeu El stie cum e cel mai bine pentru tine
anonim_4396 întreabă: