Depinde de starea de avansare sau stagnare al miopiei. De obicei, stagnarea se considera a fi realizata dupa varsta de 35 ani. Daca operatia se face mai repede, atunci miopia poate reaparea si este posibil sa mai fie nevoie de o noua interventie sau sa porti ochelari (e drept, mai slabe).
Poti, in Lituania cu 250€ se rezolva. Apoi in 7 zile esti perfect pana isi revine complet vederea
Eu am facut operație cu laser la clinica Arcadia din Iasi aveam 21 de ani, cred ca cel mai mult conteaza ca dioptriile sa stagneze (si eu tot miopie am avut,-4, 75 si -1, 75) Atunci am dat 5000 de lei (2018). Sper ca te-a ajutat!
Si ai scapat definitiv de ochelari? A costat 5000 de lei pentru un ochi sau pentru ambii?
Scuze de intarziere?
Am scăpat de ochelari, operația nu mi-a corectat vederea 100% pentru ca eu nu puteam sa vad 100% nici cu ochelari cu ochiul stâng, dar in proporții de 90 pentru stangul si 100 pentru ochiul drept. Sunt mulțumită, intr-o săptămână de la operatie deja vezi perfect si iti poti continua orice activitate. Am dat 5000 de lei pentru amândoi ochi si intervenția a durat maxim 15 minute!
Bianca292006 întreabă: