Nu ai pierdut sarcina din cauza ta. In uterul tau nu e nimic anormal, e pur si simplu un uter de sarcina oprita in evolutie. Probabil ca bebelusul a avut o malformatie grava, incompatibila cu viata. Nu trebuie sa te sperii, se mai intampla, asta nu inseamna ca peste 6-7 luni nu vei putea ramane din nou insarcinata si vei avea o sarcina normala si un bebelus perfect.
Fruntea sus si curaj, se mai intampla si nu ai de ce sa intri in panica.
Nu stiu ce sa iti spun despre rezultate, dar iti pot spune ca si eu am pierdut 3 sarcini in aceleasi conditii(sarcina oprita in evolutie)si totusi inca mai am sperante si voi incerca din nou.nu iti face griji, important este sa iti faci si tu niste investigatii ca sa stii cu ce te lupti. dar ai grija cu ce medic urmezi.eu nu am mers de la inceput la particular si din acest motiv nu am avut un diagnostic fix; stii cum sunt medicii din maternitati...nu le dai...nu te trateaza! asta e realitatea si o stim cu totii.bafta!
Sincer nu inteleg termenii medicali... dar si eu am avut ghinionul sa pierd o sarcina de 9 saptamani si asta din cauza oboselii si stresului...asta dupa un drum Romania-Germania! Acum femeile nu mai sunt asa rezistente la pastrarea unei sarcini dar am auzit ca Sovata face minuni! Succes
Si eu am pirdut 2 sarcini si nu mi-am pirdut increderea.
prima am pirdut-o la 20 de saptamana. a fost cumplit nici acum nu am trecut peste, imi estew foarte greu mai ales cand vad gravidute pe strada imi amintesc si ma gandesc ca putem sa il am cu mine, pote am momente cand ma gandesc ca eu am fost devina insa nu este asa mi s-a descoperit ca am toxoplasma, un virus ce se ia din oua crude sau mai putin gatite, din carnea cruda sau mai putin fiarta din lapte nepasteurizat sau branza dulce (nesarata). te sfatuiesc sa iti faci toate analizele inainte ca sa nu mai ai inca o experienta asa cum em facut eu. te pup