Sincer sa fiu nu cred ca e asa o mare problema. Acum cat timp s-a intamplat? Mai ai acele bubite? descriele mai bine ca sa pot intelege ce ar putea sa fie. In mod normal ar trebui sa mergi la doctor, dar se poate sa treaca de la sine
Răspunsul ţi l-ai dat SINGUR : "eu cred ca e o infectie odata ce ma ustura atunci si canalu pe unde urinez."!
Din moment ce acele bubiţe NU au dispărut, din contră, s-au ÎNMULŢIT şi te ustură inclusiv canalul uretral, SIGUR este vorba de o INFECŢIE!
NU ai cum s-o tratezi "singur", mergi URGENT la medic, mai ales că situaţia trenează din ianuarie!
Preferabil să mergi la un dermato-venerolog, pentru un consult de specialitate!
Sorry, nu-ţi pot "respecta dorinţa" de a nu te trimite la medic - netratate, unele infecţii se pot agrava şi pot genera chiar infertilitate...
Dacă NU te "interesează" viitorul tău, şi aici mă refer în special la starea de sănătate - atunci mai aşteaptă până se agravează...
Alegerea este a ta, dar eu consider că ai "aşteptat" destul 8 luni!
Mai bine gandeste-te la prietena ta sa nu fi ramas insarcinata, daca era si pe stop si nu v-ati rotejatdar totusi poti sa te duci la o farmacie sa mai bine la doctor, nu e nici o rusine
Da ti cu alifie..si data viitoare pune.o pe on sa fie aprinsa, nu pe stop.trage-i fermuarul...si in legatura cu bubita da aliefie dinaia de cosuri.si du.te la doctor si spune.i ca ai cosuri menstruale asa se numesc.pup :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* fundoy?
Tu ori esti prost ori ai sub 12 ani si habar ai de viata ta de lab@g1u.