| rockaholic a întrebat:

La analize mi-a iesit :[ex. urina]
Sediment:epitelii plate numeroase
corpi cetonici:25
ce inseamnaa? e grav? e de rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Epiteliile plate pot aparea datorita unei infectii, dar si altor cauze (mi-e greu sa spun fiindca nu ne-ai dat rezultatele complete si nu stiu daca sunt leucocite, hematii, sediment).
Corpii cetonici in urina semnifica hiperglicemie. E posibil sa ai diabet (sau sa nu-ti mentii corect glicemia in limite). Dar ca ideea sa fie reala, tebuie sa te asiguri ca valoarea de 25 depaseste valoarea amxima admisa a laboratorului (trecuta in paranteza).
Din pacate, sunt doar idei disparate ce ti-am spus, fiindca ne-ai dat doar franturi din rezultatul examenului sumar de urina si interpretarea este practic imposibila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te cu analizele la doctorul de familie.corpii cetonici numerosi semnifica infectie urinara.

| Silvia_6960 a răspuns:

Nu am raspuns la aceasta intrebare, insa, o data ce ai facut analizele, nu ar trebui sa intrebi cel putin doctorul de familie? O zi buna!

| CLAU_2896 a răspuns:

La analize mi-a iesit :[ex. urina]A++P+

ce inseamnaa? e grav? e de rau?