| EuCaAsaSpunEu a întrebat:

La capetele coastelor, acolo unde nu se unesc, partea aia cea mai scurta dintre ele, e ceva. nu stiu dar ma doare. si pulseaza ma doare, si ma doare si partea de sus a spatelui. Cand ies afara nu ma mai doare nimic, dar cand intru in casa iar incepe durerea... nu trece indiferent de pozitie. Am luat Nurofen express si nu sa calmat durerea... la doctor nu am chef sa merg. Vreau sa stiu daca e grav.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fi ceva serios, de tip costocondrita (o inflamatie a cartilajelor costale). E bine sa mergi la medic maine, pana atunci incearca sa te ungi cu un antiinflamator (Ketonal gel de exemplu).

| deyutzyk97 a răspuns:

Pai eu spun sa mergi la doctor daca nu ti-a trecut pana acum si pe mine ma mai doare spatele dar imi trece repede

nu te juca cu sanatatea

poate e ceva grav

eu zic sa mergi la doctor

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repeta intrebarea scriind : "pentru dl. dr. Bogdan Doroftei"

| elenapisy_4681 a răspuns:

Da este grav du-te la doctor ca acolo in partea de sus a spatelui este plamanul

| elenapisy_4681 a răspuns:

Du-te la doctor ca e grav acolo unde zici tu sunt plamanii