| Iuliaiulia1993 a întrebat:

La cat timp după o naștere cezariana mi se dezumfla picioarele? Ce ati mancat după operație ( dacă ati mâncat) saptamana care a urmat? Cum va faceți dus etc? Când va reveniti complet?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Daca esti grasa o sa se lipesca suncile la anul dupa ce o sa faca puroi si o sa tot curga. asa ca iti recomand sa slabesti urgent inainte de a naste pentru ca altfel e naspa rau de tot daca tu ai acum 100 Kg.

Cu cat ai mai putine sunci untura cu atata sunt sansele sa nu se infecteze mai mari si sa se sudeze operatia mai repede.

| Iuliaiulia1993 explică (pentru zilog):

Ce fel de răspuns a fost asta? Nu stiu dacă sa rad sau sa plang pentru tine! Si nu, spre nefericirea ta nu sunt grasa.

| zilog a răspuns (pentru Iuliaiulia1993):

Nu imi doream sa fii grasa iti povesteam ca sucile nu se lipesc prea repede la loc ci in general se infecteaza... poate sa dureze si 1 an pana cand se cicatrizeaza locul

NU VORBEAM DESPRE TINE CI BATEAM SI EU CÂMPII