La depistarea sarcinii, apoi cu setul de analize hematologice facute, iar apoi, cam la varsta 18 saptamani(4 luni), 24 saptamani, 30, 36, dupa care te duci la primele simptome de nastere. Asta daca sarcina este fara absolut nici o problema(edeme, tensiune, glicemie crescuta, dureri, etc) si nasti fiziologic, la termen! La aparitia celei mai mici probleme, te duci la ginecolog indiferent de data la care ai fost ultima data...Nastere usoara!
Sincer eu am mers la control lunar si mi-a prins foarte bine, asa iti poti controla foarte bine sarcina.
Cand ai suspiciunea ca esti gravida, mergi la el pentru control si confirmare. Apoi, cam la fiecare trimestru, daca nu apar probleme intre timp.
In mod normal lunar dar, daca ai suspiciuni ca nu ar fi ceva normal (Doamne Fereste) ori de cate ori simti tu nevoia pentru a te linisti...sarcina usoara
Din prima clipa cand esti comnvinsa ca o sa ai un bebe... apoi mergi cand te programeaza el ...asta daca nu exista complicatii...
Lunar, iar in ultimul trimestru am fost mai des, depinde cum te programeaza medicul tau.
OchiiCaprui întreabă:
anoooonimm77 întreabă: