Dupa aproximativ doi ani de la prima menstruatie, ciclul va incepe sa se regleze, deci nu te ingrijora, este perfect normal! Gasesti mai multe informatii si sfaturi practice pe www.noifetele.ro. Sper ca te-am ajutat!
Dupa 2-3 ani...depinde de organism. Poati sa ai o dereglare hormonala si va trebui sa faci un consult ginecologic unde iti va spune el mai multe. Dar asta e o exceptie. Daca cunva trec ani buni si tot nu-ti vine regulat.In general dupa 2-3 ani cum am mai spus
In general la 1-2 ani dupa prima menstruatie din cate stiu, insa mie, de exemplu, mi-a venit regulat de la 6 luni, deci difera de la femeie la femeie.
Pai depinde de fete de corpul fiecareia, mie mi-a venit anul asta in aprilie si este regulat, ffff regulat... dureaza ceva timp pana cand corpul se sa obisnuiasca dar la tine 1 an nu stiu du-te la un doctor
In iunie mi-a venit pe 15 iar in iulie pe 16, acum mi-a venit pe 8 si imi tine cam 3-4 zile.
Un an jumate - doi.
Dar se poate sa nu fie neaparat asa: am colege carora le-a venit regulat si stiu persoane care iau anticonceptionale (22 ani), ca sa le vina regulat (si din alte motive, bineinteles).
Intr-o luna credeam ca nu im mai vine, si fix in ultima zi a venit...
Are fite
Se intampla sa poti avea ciclul neregulat pana la 4 ani de la prima menstruatie. Bea ceai de coada soricelului dimineata, inainte de masa. Ca s-a pomenit de anticonceptionale, va recomand sa cititi urmatorul link si sa folositi prezervativul:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-4.htm
Domnul fie cu voi.
Roberrt21 întreabă: