| Maria_3931 a întrebat:

La cati ani vreti sa muriti? Acum fiti seriosi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gingasull a răspuns:

Cat o da cel de sus, Dumnezeu mi-a dat viata, Dumnezeu sa mi-o ia; insa nu as vrea sa fiu octogenar, batranetea este urata in viziunea mea, aduce cu ea suferinta, singuratate ( atunci cand copii vor fi plecati departe), boli care sunt de neevitat straight face

26 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu stiu cand o vrea D-zeu, adevaru e ca nu-mi doresc sa mor prea repede, dar no numa D-zeu stie.

| georgiana a răspuns:

100 de ani laughing sa fie o suma rotunda

| Marii a răspuns:

75. Nu stiu de ce. mi se pare o varsta destul de inaintata, iar tot ce-o sa fac la batranete o sa fie sa depan amintiri si sa ma plang de dureri. laughing

| Deea a răspuns:

Eu nu vreau sa mor

| OnWeed a răspuns:

Nu stiu sa zic o varsa...thinking As vrea sa mor dupa ce vad tot ce imi doresc.

| TeoIonela a răspuns:

Eu vreau sa mor dupa ce o sa ma uit de jur-imprejurul meu la stra-stra-stranepotii mei jucandu-se cu pisici, caini, vrabiute, etc...atunci o sa ma simt implinita, atucni cand o sa-i vad fericiti pe toti...atunci simti ca ai trait cu un scop in viata asta.adica la 1127 de ani!laughing

| silver19 a răspuns:

In ziua de azi este greu sa mai treci de 50-60 de ani, din pacate din ce in ce mai multi oameni mor de cancer, deci e bine si 60 de ani daca mai apuca cineva la cate boli incurabile pot exista...

| D A R i U t S s A a răspuns:

102.
Sincer.

| gossipgirlxoxo a răspuns:

As vrea sa traiesc vesnic.sa vad pana unde va ajunge tehnologia. xoxo

| Ramina a răspuns:

La 100 si ceva de ani laughing pot sa fac ce mi-am propus pana atunci laughing. oricum nu murim cand vrem noi. sad

| Hmmmm a răspuns:

Eu am zis ca daca nu mor pana la varsta d 80 d ani ma sinucidlaughing)

| Cristinica_5510 a răspuns:

Consider ca varsta de 89 este cea mai buna. vreau sa traiesc cat mai mult dar sa traiesc sanatoasa, sa ma pot misca, sa pot face activitati, nu sa fiu o povara.
dar tu?

| marry_7650 a răspuns:

Putini si buni, mas multumi asa, pai sa-mi dea D-zeu macar pana la 60 anibatting eyelashes

| Sara2 a răspuns:

Daca treaiesc pana la 65 imi e suficient

| franck2222 a răspuns:

Cand vine timpul n-am pretenti.

| criss:) a răspuns:

Cum o vrea Dumnezeu...acum o sa fac si eu tot ce pot sa traiesc pana la 75 de ani...nu o sa fumez.nu o sa beau.in orice caz, vreau sa ma vad bunica fericitahappy.

| Larette a răspuns:

Pana la 60?

| eubahhh a răspuns:

Hmm.

nu stiu nu vreau sa ma gandesc la asta! nu vreau sa imbatranesc! am o viata inainte sunt prea tanara sa ma gandesc la moarte de acum.

| milliondollarslover a răspuns:

Pe la 40 de ani cam asa...sad

| BlackHeart a răspuns:

60 de ani laughing glumesc e prea devreme 70-80 de ani ...desi mi-asi dori sa nu mor niciodata, dar e cam imposibil...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 1000

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

83

| bianka_7238 a răspuns:

Depinde dar pana in clipa in care mor sa nu ma simt ca o leguma

| shynitzy a răspuns:

50 ca dupa aia apar boliile si mai mult ma chinui

| L_1239 a răspuns:

Cand o sa vad pe moartea cu securealaughing
Glumeam
Pai avand in vedere ca un om poate trai cam 120-130 ani pe la varsta asta as vrea sa mor(sa intru si in cartea recordurilor daca se poate laughing )

| Erica_Pop_1991 a răspuns:

La 22 ani

Întrebări similare