| Amelia87 a întrebat:

La ce ajuta tifonul elastic? Ma doare incheietura miinii de ceva timp, fara s-o fi luxat cumva. Deci, ajuta la ceva tifonul sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cel mai bine este să faci o radiografie osoasă şi testul Aslo. Ele sunt în măsură pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament medicamentos adecvat efecţiunii şi dacă este nevoie şi folosirea tifonului elastic.
Pa, pa.

| Amelia87 explică:

Legiuitoarea, am facut deja radiografia dar nu mi-au gasit nimic. Nu stiu care-i cauza durerii, care reapare, in special odata cu schimbarea vremii. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Atunci este vorba de reumatism. În acest caz trebuie să faci testul Aslo.
Sănătate multă.
Pa, pa.

| EUSIATIT a răspuns:

Legiuitoare are dreptate numai un pui de reumatism s a instalat in oasele tale si greu vei scapa .de fapt nu prea vei scapa doar ameliora. ceva alifii si bandaj cam atit ok sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fasa elastica ajuta Daca te dor incheieturile fa rost de untura de urs te ungi bine unde te doare te legi cu fasa elastica iar a doua zii garantat nu o sa ai nimic