anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

La ce ajuta uleiul de masline, adica are beneficii? Am auzit ca multi cica il consuma zilnic si nu stiu daca e destul de okay, gen o data pe saptamana sau 5 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Zilnic, ar fi ideal!

| Frank51 a răspuns:

Cică e bun, însă eu îl pot folosi doar în salate, că în rest are un gust groaznic în combinație cu orice altceva.

| LucyiFer a răspuns:

El se consideră că e mai bun/benefic pentru sănătate și pentru mai multe în organism decât faimosul ulei de floarea soarelui.
Diferența de obicei este că uleiul de măsline e mai virgin și mai puțin procesat față de frate-su ăla mai mult procesatul.

Dar adevărul este că sunt uleiuri și unele și altele și în exces nu sunt bune nici unele, nici altele. Și ăla de măsline are grăsimi, deci nu poți spune că ăla nu poate fi nociv sau că trebuie exagerat. happy Iar dacă nu mă crezi pe mine, întreabă-i pe cei cu litiază biliară și probleme de colecist ca să vezi cum ei îți vor spune că până și o linguriță de ulei de măsline pe zi li se pare grețos. happy

| Marcel_911 a răspuns:

Salut!

Stiu ca are beneficii pentru digestie, cat si la colesterolul bun. Asta daca e un ulei de masline calitativ. Din ce mi-au mai zis altii, am inteles ca ajuta si la reglarea glicemiei.

Întrebări similare