Mic-dejun : acasa nu e necesar sa mananci
la scoala : 1-2 sandwichuri
pranz:2 polonicuri de supa ciorba etc si ATAT!
cina : nimica
Dupa ora 18 nu se mai mananca daca vrei sa slabesti
Si apropo... dulciuri o data sau de doua ori pe saptamana dar si atunci nu mult!
Pai daca vrei iti dau eu o dieta cu care am slabit vreo 4-5 kg intr-o saptamana ... id meu : robertakami... funda?
Pastele ingrasa, deasemeni sarmalele pentru ca sunt facute din carne de porc si carne de vita, iar carnea de porc din nou ingrasa iar acel baton de ciocolata din nou ingrasa.Eugeniile hai sa nu fim chiar foarte exigenti poti sa le mananci desi nici ele nu sunt bune.Defapt daca stam bine si ne gandim mai absolut nimic nu e bun de mancat pentru ca sunt crescute cu ingrasaminte chimice, ori contin fel si fel de e-uri si coloranti, cel mai bine e sa fie pus de mana ta in pamant si crescut prin metode naturale dar asta nu e posibil si-atunci ne resemnam cu ce gasim prin magazine.Incearca produsele bio sunt cat de cat mai naturale fata de celelalte. O zi buna!
Renunta la batonul de ciocolata si la sanwich
P. S. ai grija sa nu mananci mancare grasa, ciocolata in excees exceees.
eu stiam ca daca mesteci guma, se reduce pofta de mancare deoarece are putine calorii.
succes
1.Cati ani ai?
2. Daca ai mai putin de 14 eu zic doar sa renunti la fiete ca pe urma sa nu regreti, eu am 13 ani si m-am inscris pe forumul slabute.ro acolo am postat ca vreau sa tin o dieta mi-au zis ca cel mai bine ar fi sa ma plimb doua trei ore prin oras, sa alerg si sa nu mai mananc multa paine si am reusit amm slabit 3 kg foarte repede.
FUNDITA?
Meniul meu
dimineata - inainte sa merg la scoala mananc o felie de paine preahita cu putina telemea de vaca si o cana cu lapte;
dupamiaza - (mai imi cumpar ceva la scoala o eugenie sau o punga de pufuleti si un 3 in1 ) cand vin de la scoala mananc fara grasimi, reunta la prajeli nu mai mananc de 3 ani plajeli
seara - un fruct ceva sau o cana cu lapte daca iti este foarte foame.
Incearca sa fac miscare, apa cu lamaie slabeste, mananca putin si des si mananac astfel incat sa nu te hranesti:d cat sa ai ceva in stomac.
Nu traim sa manancam, mancam sa traim!
giulia283 întreabă: