| lisa_3280 a întrebat:

La ce intervale de timp este normal ca omul sa urineze? Cantitatea de apa conteaza? Se poate intimpla ca un om ce consuma pe zi o cana - 2 de apa sa mearga la tualeta din 4 in 4 ore? La voi cum e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Bei prea putina apa, urina este prea concentrata si irita vezica. Oricum, un ritm de urinare la 4 ore este destul de normal. Incearca totusi sa bei macar 2 litri pe zi.
Eu beau cam 3 litri de lichid pe zi si urinez cam din 4 in 4 ore.

soothe
| soothe a răspuns:

Trebuie sa bei cam 6-8 cani de apa. O data la 2 ore este ok.

| Vizitiul a răspuns:

O persoana sanatoasa urineaza odata la un interval de 5-6 ore. Pe timp de noapte se schimba procesul, urinarea are loc odata la 4 ore.
Daca esti racita sau ai unele probleme cu rinichii, s-ar putea sa urinezi mai des.

| deeeeeebora a răspuns:

Noarmal ar fi odata la 4-5 ore...nu conteaza cantitatea vezica are o capacitate de 0. 8l-1l. da se poate

| darrio2007 a răspuns:

Ai racit la rinichi.Se scrie toaleta.

| zhady a răspuns:

Eu beau 6-7 L/zi si merg din ora in ora laughing

| andreii2 a răspuns:

Conteaza cantiatea de lichide consumata.Nu este un interval fix.

| frumushika09 a răspuns:

Eu ma duc la baie cam de 4 ori pe zi si beau cam o jumatate de litru pe zi. Sa stii ca nu e bine sa bei asa de putin pentru ca vei avea problema mai tarziu cu tenul ca va fi deshidratat.cred ca e normal sa urinezi cam de 3-4 ori pe zi... daca urinezi des si putin atunci ai o problema!