| 334499 a întrebat:

La ce poate duce masturbarea exccesiva si in excces laughing pe o lunga perioada de timp? Exccesiva=1 data pe zi pentru foarte multi ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Duce le frigiditate la femei si diferite forme si grade de impotenta la barbati.

Elianna
| Elianna a răspuns:

La baieti vad ca s-a raspuns, dar la femei poate duce la dezamagiri la relatii viitoare cand partidele cu parteneri nu duc la orgasm ca "Manuel"

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca ai un apetir sexual asa dezvoltat de ce nu cauti o partenera care ar putea sa te satisfaca.

| TipulVerde a răspuns:

Musculatura sporita, poate dependenta, slabirea calitatii spermei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cautarea unei partenere/partener, ca vrei sa schimbi partenera din dotare, fara gluma, ani de zile poate duce la ejaculare precoce si modificari psihice ireversibile, pe bune cei din inchisori au probleme de acomodare dupa o manuela de 10-15 ani, da ce-ti veni? vrei sa iei o pauza mai lunga?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nimic. Mai multe aici: http://www.dictionar-medical.ro/index.php/totul-despre-/masturbare.html

| BadBEver a răspuns:

Am 21 de ani, am facut asta de la 14. Cu 95 zile in urma am decis sa uit de acest viciu. Schimbarile care le-am vazut au fost radicale.
Ziua 5 - Doresti o faci tare, dar m-a abtin, alte schimbari nu se observa
Ziua 14 -Pielea incepe sa arate mult mai sanatos, reactionezi hazliu la glumele pe seama ta ne-luindule in consideratie. Devii comunicabil si vorbesti mai frecvent cu alte persoane.
Ziua 21 - Organul genital se excita de la orice pereche de picoare. Emotiile devin mai extreme.
Ziua 28 - Vorbesti cu fetele mai des. Reactionezi simplu cind cineva te respinge. Dispare sentimentul de `e ceva in neregula cu mine?`. Te gindesti la sex foarte des.
Ziua 40 - Se dezvolta caracterele masculine mai profund ca glasul, barba, musculatura. Devii mai rapid in gindire, cauti continuu pe cineva pentru sex. Esti mai productiv in lucrurile pe care le faci. Nu te poti abtine sa nu flirtezi cu fetele, corpul singur se duce.
Ziua 60 - Esti dominant, si incerci intotdeauna sa dai situatia pentru benefitul tau. Esti mult mai increzut si sigur de lucrurile pe care le faci. Devii mai agresiv cind te confrunti cu cineva de acelasi sex. Esti motivat.
Cind iti gasesti o prietena cu care faci sex regulat, nu mai esti obsedat de sex si devii mult mai serios.
Zilele (90-100) - Rezultatele de la sala de forta sunt mult mai bune decit inainte

In general devii mai fericit. Devii barbat.