| alexa1968 a întrebat:

La ce policlinica ma pot duce cu trimiteere de la medicul de familie (opsnaj). vreau ceva pentru glanda un medic nutritionist multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru glanda, la endocrinologie. Dar pe biletul de trimitere trebuie sa scrie specialitatea. Policlinica o alegi tu daca nu scrie pe bilet.

| alexa1968 explică (pentru anonim_4396):

Pai da dar nu toate policlinicile lucreaza cu opsnaj... eu vreau una care sa lucreze cu acesta casa de asigurari

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexa1968):

Eu stiu ca la alte Case de asigurari decit cea nationala, se inghesuie toate policlinicile, mai ales cele private. Pentru ca de acolo vin mai repede banii; si mai multi. Celelalte Case au rezervate un numar de analize/consultatii, cu prioritate, separat de Casa nationala.