| NumePublicExistent a întrebat:

La ce poti folosi apa oxigenata? La cosuri? Ce cantitate? In cat timp dispar[cosurile]? La decolorarea...cui? Parului? In cat timp? Care sunt aspectele negative?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Cind aveam eu cosuri puneam apa oxigenata pe cosuri exact unde era cosul puneam apa oxigenata cu putina vata apoi puneam putin saprosan pudra. treceau cosurile in 2 sau 3 luni.la par sa nu folosesti apa oxigenata iti arzi radacina parului apoi nu se mai reface. o prietena a folosit si ii cadea parul. a trebuit sa se tunda la zero. la cosuri merge apa oxigenata pentru ca le usuca si dispar

| elena a răspuns:

Apa oxigenata este folosita pentru dezinfectarea unei rani, pentru decolorarea parului, dar nu-ti recomand, pentru ca arde parul, pentru albirea rufelor...

| KidDu` a răspuns:

Pai e stiu ca apa oxigenata este pentru a decolora parul de pe maini si picioare tongue Dar sincer nu prea stiu daca rezulatatele sunt vizibile pentru ca o colega de a folosit si la putin timp a fost la loc. oricum cred ca depinde de natura parului sau culoarea lui originala. :*Aspecte negative nu prea cred ca sunt straight facethinking Nu ma pricep :*

| tia a răspuns:

Apa oxigenata stiu ca e buna pentru cosuri, pentru rani, dar pentru par nu am auzit :d

| porcelan a răspuns:

Si pentru scos pete proaspete de cafea sange etc. din haine albe