Ceaiul verde ajuta la scaderea in greutate, intareste sistemul imunitar, reduce riscul aparitiei cancerului
, scade nivelul colesterolului, ajuta la diminuarea simptomelor de greata, crestere pe cale naturala a energiei
, reduce nivelul aparitiei coagularilor de sange. nu este toxic si poate fii folosit de oricine
,
Ceaiul verde este un bun inlocuitor al cafelei-este energizant.Totodata mai este folosit si in curele de slabire, favorizeaza tranzitul intestinal.
Eu si prietenul meu bem ceai verde zilnic de un an si e f bun. el a slabit mult si nu a racit deloc iarna aceasta...eu mi-am tratat depresia si am o imunitate mai bun...are cel mai mare continut de vit C si este un puternic antioxidant natural... e bun la toate, uita-te pe net... efecte adverse creeaza doar seara pentru ca provoaca insomie.desi noi seara il bemeu cred ca e un fel de elixir al tineretiidaca nu ai tensiune mare e ok
E un antioxidant pentru organism, ajuta si la slabire, reactii adverse ar fi, daca bei prea mult, insomnie si o stare nervoasa, dar eu beau cam trei cani pe zi si nu am nimic.