| Daniel_Pop_1982 a întrebat:

La ce spital ma pot adresa unde au simulator pentru durere de sciatica ce se implanteaza la coloana lombara

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai dureri in zona lombara, mergi la farmacie si cere DICLOSAL GEL sau VOLTAREN GEL, cu care te ungi subtire in zona dureroasa. In 10-15 minute durerea se va diminua mult, poate complet.

Iar daca aceste dureri ti-au inceput odata, fii pregatit sa traiesti cu ele, pana la sfarsitul vietii!
Va trebui sa inveti ce pozitii sa eviti, sa nu faci eforturi si miscari rapide, puternice.
Iar daca tot nu poti evita situatii care pot provoca asemenea dureri, sa ai pregatit si sa te dai inainte de efort cu unguent si nu vei avea dureri, cel putin nu mari.

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Unde ai auzit tu ce asa ceva, desi sunt operata de hernie de disc nu am auzit sa existe stimulator de sciatica si am cautat si pe net si nu apare asa ceva.Cred ca ai hernie si de aia te doare pentru ca apasa hernia pe nervul sciatic, ce stimulator sa existe sa nu mai doara, trece doar daca este indepartat fragmentul care preseaza nervul, nu are nevoie de nici un stimul

| tehno125482 a răspuns:

Nu exista!