Nu exista o varsta indicata pentru pensat, depinde de la persoana la persoana, unele fete au sprancenele groase si dese la o varsta frageda altele nu. E bine sa te pensezi cand consideri ca aceasta modificare te va face sa arati mai bine.
Depinde de tine, eu am 18 si nu m-am pensat pana acum, nu consider ca ar fi nevoie.
Cand vrei tu.Am vazut o tipa de isi pensa copilul la 3-4 ani . Deci la 12 e chiar foarte bine. Daca tu vrei sa arati mai bine si sa ai sprancenele frumoase si ingrijite, penseaza'te linistita. Sper ca te'am ajutat.
La ce varsta e nevoie.
Eu de la 12 ani am inceput sa ma pensez ca aveam niste fire rebele si. se vedeau urat.
Nu conteaza varsta, dar nici la 10 ani eu cred ca la 12 ani e ok.
Eu m am pensat la 14 ani
nu e o varsta anume important e sa nu ti le strici
mai bine te face mama ta cineva cu experienta sau du-te la salon
pe mine m a facut sora mea de 21 de ani:*
Esti debila? Cine ti-a dat voie sa te pesnsezi la virsta de 11 ani? Numa oamenii un pic fara minte se oeseaza la 11 ani!
Cum vrei poti si acum depinde daca le ai exagerat de groase si daca ai observat ca sprancenele tale au inceput sa se uneasca poti sa se te pensezi ...Si eu am 13 ani si cu 1-2 de a incepe scoala vreau sa ma pensez dar nu foarte subtiri eu vreau doar sa imi dau o forma...
Hey! Eu am 13 ani si am inceput sa ma pensez de cateva luni dar NUMAI in mijloc sa zic asa nu mi le-am facut mai subtiri desi imi sunt destul de groase..Am si eu unele colege care merg la salon pentru asa ceva dar cred ca inca nu e cazul, dar fiecare cu preferintele sale.Bafta!
Pai si eu tot la 12 ani m-am pensat si nu am murit.nu s-a intamplat nmk...Acum depinde si cat de groase ai sprancenele si daca e necesar sa te pensezi. O data ce ai inceput sa te pensezi ai dat o forma si trebuie sa faci acest lucru regulat, altfel se va vedea urat. Sper ca te-am ajutat:*
Mama mea nu imi da voie! Am si eu 12! Mai bine pe la 13-14 ani! E foarte bine atunci
Si eu am 12 si sprancenele imi sunt groase si am destul de multe fire si pe langa si in mijloc.mama zice de fiecare data ca am 12 ani si sa nu uit de chestia asta. nici pe picioare nu ma lasa sa ma epilez..primesc si aici acelasi raspuns...ea imi zice ca de la 18 ani o sa pot sa fac toate chesiile astea..si ma enerveaza ca multa lume ma intreaba "de cand nu te-ai mai pensaat?" sau "mai dati si tu jos parul de pe picioare!". acum parca imi creste si mustata.dar nici n-o mai intreb daca ma lasa sa mi-o dau jos ca stiu deja raspunsul.: " La 18 ani"
HaHaHaProductionRO întreabă: