| johnbucuresti a întrebat:

La ce vasta apare menopauza la barbati!?
Stiu ca am scris gresit!
Am vtut sa spun la ce vasta incepe organul sexual masuculin sa nu mai functioneze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Manci usuturoi si ceapa si vei avea erectie si la 50 de ani e dovedit stiintific.

| doctorandus a răspuns:

Andropauza apare doar la unii barbati, de la varsta de 50 de ani in sus. https://www.healthline.com/health/menopause/male

| relian a răspuns:

Organele sexuale mascule in mod normal ar trebui sa functioneze toata viata.Dar, pentru ca mereu exista si un dar, in timp ce inaintezi in varsta organismu incepe sa nu mai functioneze bine, sau unele sisteme incep sa lucreze defectuos, pentru ca organismul nu mai este capabil sa mentina sistemele la capacitatea normala de functionare, celulele nu se mai regenereaza normal.Asa pot aparea disfunctii ale unor organe sau sisteme.Insa barbatii nu trebuie sa dispere, problemele astea de care intrebi tu, deja is rezolvate laughing se iau anumite pilule care completeaza munca incompleta sau defectuoasa a organului in cauza laughing Deci ca esti barbat sau femeie rezolvare se gaseste.Bine sunt si cazuri care nu pot fi rezolvate cumva dara alea is mai rare.
La ce varsta poate apare? Uneori disfunctii pot aparea si la 20 de ani,nu e ceva batut in cuie,depinde de fiecare organism.
Daca vorbim aici strict de organu sexual masculin,ce se defecteaza? Nu stiu exact, e ceva legat de anumite procese ce au loc sau ar trebuie sa aiba loc la nivelul ala, mai pe scurt cineva sau ceva trebuie sa faca ca circulatia sangelui, vorbim asa mai pe inteles, deci circulatia sangelui in anumite zone ar trebuie sa se intensifice, lucru care nu se mai intampla, astfel ca apar probleme de erectie.Acum cine este responsabil cu chestia asta nu stiu ma depaseste, dara ce conteaza e sa stii ca aia se intampla.
Ce stiu sigur este ca si infectiile care apar in zona aia, la prostata sau la vezica urinara pot afecta functionarea normala a organului.Cum afecteaza o infectie asta? De exemplu nervu ce face legatura intre organul sexual masculin si sus,adica cu creierul trece prin zona aia a prostatei,iar o infectie face ca anumite jone de acolo sa se mareasca se imflameaza astfel ca apasa pe acest nerv.O simpla atingere a unui nerv poate afecta circulatia informatiei intre creier si un organ anume in procent destul de mare si suficent ca organul ala sa nu mai functioneze normal.Tu cand vezi o fata siti place, creieru secreta ceva,trimite semnale catre organ,adica comunica,astfel ca are loc erectia organului laughing uite si tu ce discutam pe aici laughing.Dar cam asa are loc procesu in mare. Odata ce informatia nu mai e completa ceva se intampla si tu stai,te uiti si nimic laughing
Chestia asta e legata cu mai multe,adica is mai multe in joc,nu mai ai libidou,plus ca nu mai creste circulatia sangelui si asa dispare pofta,erectia etc.
Rezolvarea e cum am spus deocamdata pilule, iei una si aia suplineste ce organismu ar fi trebuie sa faca, adica si ibidou si erectie si tot.
Ar mai fi si alte cauze care poate afecta buna functionare a organului in cauza si anume scaderea concentratiei de testosteron, asta e hormonul masculin responsabil si el de buna functionare a organului masculuin.
Concluzia, este ca trebuie consultat un medic, pentru a stii exact care este situatia.Cum am spus uneori o infectie banala poate aduce aceste simtome.Alteori se intampla pur si simplu ca sistemu asta ce asigura buna functionare sa nu mai mearga la capacitate si la fel se intampla, caz in care nu prea mai poti rezolva ceva, ramane sa folosesti ceva pilule.Vezi tu, inca medicina na deslusit bine sa nu zic mai deloc cum functioneaza exact organismul uman, ce anume are loc, cine is implicati, adica toti factorii implicati si etc.Medicina e inca la inceput in ce priveste cunostiitele privind functionarea organismului nostru.

| xerxes1 a răspuns:

Era un nene pe net care zicea ca de la 75 de ani nu a mai fost la femei.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Se numeste andropauza si apare o data cu inaintarea in varsta, la unii mai devreme, la altii mai tarziu, oricum este un proces progresiv.
http://medguru.ro/......ndropauza/