| iLuzye a întrebat:

La fiecare inceput de sezon, pielea mea sufera niste iritatii, cu o tenta maro. Tenul (zona T si fruntea) si scalpul se decojesc, iar daca ma enerveaza si scarpin un pic, dupa o mica 'ninsoare' raman niste rani micute... a patit cineva? Cum s-a tratat? Si ce ar putea fi? Eu am gasit diverse raspunsuri, am mers si la dermatolog si mi-a prescris tratamente care au functionat doar partial.
Mentionez ca da, am breton, dar asta nu prea cred ca-mi afecteaza pielea. Inainte sa-mi apara afectiunea aveam fruntea complet sanatoasa, fara cosuri/bubite aparute de pe urma bretonului.
Si nu, nici probleme cu matreata n-am avut. Mai spre mijlocul sezonului, cand mai trece, are un aspect sanatos.
Any ideas?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Buna
Ai putea sa te duci la un medic dermatolog sa-ti de-a o reteta si parca am auzit ca baia in lapte hraneste pielea uscata.Dar parca.

Sper ca te-am ajutat happy