| WildBoarHunter a întrebat:

La inceput credeam ca sunt cearcane dar acum imi dau seama ca sunt niste linii vinete pe care la am sub ochi, am incercat cateava tratamente facute acasa dar nu am reusit sa scap de ele.ce pot sa fac altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil ai pielea de sub ochi mai subtire si din cauza asta ti se vad venisoarele de la nivelul pielii. Nu vei reusi sa scapi de ele, pentru ca este un "defect" al pielii. Singurele solutii sunt corectorul sau operatiile estetice.

| untu a răspuns:

Trebuie sa va faceti siesta sau somnul de frumusete timp de 8 ore noaptea si 1-2 ore dupa-amiaza!

| WildBoarHunter explică (pentru untu):

Daac incerc sa dorm ziua o ora noaptea nu mai pot sa adorm pana al ora 2. iar dimineata trebuie sa ma trezesc al oara 7 ...Am insomnii foarte des

| untu a răspuns (pentru WildBoarHunter):

Incearca sa beti inainte de culcare cu o ora doua cani de ceai de tei cu o felie de lamaie si miere de albine! Este un sedativ natural foarte bun! Va puteti relaxa comod si calm in pat si va puteti adormi in mai putin de 5 minute!