Din cauza arteritei circulatia periferica este insuficienta tesutul se poate necroza si infecta, aparind gangrena(moartea tesutului la nivelul picorului). Necesita o consultati chirurgicala, fara intirziere!
Scuza ma ca sunt dur cu tine dar: De ce pui tu o astfel de intrebare aici cind te poti duce usurel si frumos si fara teama la medicul de familie si sa te vada! Cine crezi ca ti va spune ce problema ai? Si mai ales nici nu ai spus prea amanuntit problema ta,! Ai spus ca ai o basica intre degete dar nu ai spus care degete de unde anume de la maini s au picioare? Daca este o basica si textura pieli foarte tare poate fi un simplu neg! Si nu ai de ce sa te temi! Dar cel mai bine ar fi sa consulti un medic OK? Parinti ai? De ce nu vorbesti cu ei? Este mai simplu sa ti spui aici problemele de sanatate cind cel mai indicat si normal este sa vorbesti cu parintii tai? Chiar daca tu nu i suporti ma gandesc eu. CRed ca i mai bine sa le spui problema ta! ok?
Despre degetele de la picioare este vorba.Scuzati-ma.Am pus intrebarea pentru ca de-abia in doua zile gasesc medicul de familie si vroiam sa intreb. Curiozitatea si grija...
Nu conteaza întreabă:
Carmen133 întreabă: