Saracuta de tine.....mergi la doctor, poate ai aritmie, si crede-ma pe cuvant nu e de joaca nici cu aritmia
Nu stiu ce poate fi dar cred ca e ceva grav dar totusi ar trebui sa iti faci un EKG
Multumesc tuturor.Eu am aproape 16 ani. Daca ma duc singura la un doctor credeti ca ma ia in considerare? I-am spus mamei de simptome si a spus ca nu am nimic, dar pe mine ma ingrijoreaza.
Si eu am patit la fel.Stai linistita nu-i de l inima e din cauza ca se intoarce acidul din stomac si se opreste in zona esofagului aproape de inima si de aceea doare acolo.E un reflux gastro-esofagian.Du-te la doctor si o sa-ti dea un tratament
Vezi un medic cardiolog, dacă ești din capitală vezi la spitalul militar, doctor Ion Țintoiu este cel mai bun.
Mergi singura la medicul de familie sa-ti dea trimitere la cardiologie. Sunt obligati sa te bage in seama. Am vazut copii de 12-13 ani care mergeau singuri la medic.
Evident ca e nevoie sa mergi la doctor,cu inima nu e de joaca
Mi-ar placea sa stiu ce fel de durere e, e acuta ca si o intepatura? Sa stii ca deseori junghiurile intercostale pot fi confundate cu problemele de inima
Dupa cum spuneam, cu inima nu e de joaca, mergi la un doctor, cel putin la doctorul de familie
E ca un junghi, dar ma doare rau si bataile sunt mai repezi si simt ca imi iese inima din piept
Saracuta de tine.....mergi la doctor, poate ai aritmie, si crede-ma pe cuvant nu e de joaca nici cu aritmia
Asa mi s-a intamplat si mie,luni am fost la cardiolog si mi s-a spus ca nu e inima ci fierea si rinichii, iti pot da complicatii, totul in organism e unit si iti da complicatii si la inima, sau ceva de genul, trebuie sa iei niste pastile pentru inima..acestea sunt ca un linistitor.in jur la 6 lei.