Intotdeauna vaccinul impotriva tuberculozei lasa un semn pe brat. Daca te uiti atent, ai cel putin un semn din acela, fiindca vaccinarea se face prima data la iesirea din maternitate. De altfel, in clasa a noua este ultima vaccinare anti-tuberculoza. Nu vei fi vaccinata automat, ci initial testata daca nu ai imunitate suficienta (printr-o mica intepatura pe antebrat)
Pentru a face vaccinul trebuie ca unul dintre parinti tai sa isi de-a acceptul altfel nu au voie sa iti faca vaccinul
Da se face acel vaccin,la brat si e doar ununul la numar dar nu anti-tbc probabil verisoara ta a facut un alt tip de vaccin, asta nu inseamna ca o sa ti se intample la fel si tie unii sunt mai sensibili altii mai rezistenti, deci nu cred ca e o problema sa il faci...
Pai se fac in umar vaccinurile ...eu am facut si nu mi.a ramas semn poate depinde de la om la om cat de sensibil este.nu stiu un raspuns concret
N-am facut niciun vaccin tot liceul. In schimb am facut intr-a opta in mana si imi amintesc ca fara vaccinul ala nu puteam intra in Capacitate. Cum nu mai e Capacitate, probabil nu mai sunt nici vaccinuri obligatorii.
Nu e anti-tbc,e alt vaccin,nu-mi amintesc numele(anti-tetanos,cred, totusi). Vaccin anti-tbc ti se face doar cu accordul parintelui sau in cazuri extreme, cum ar fi cineva din clasa ta are tbc.