| Fantaspirit a întrebat:

La multi ani.

Cât mă costă să îmi scot o măsea? Chestia este că a căzut întreaga măsea îmi va lua mai mult datorita acestui lucru? De când mi-a cazut măseaua am dureri groaznice de cap, mi-au mai căzut și nu am patit niciodată la fel nu știu acum de ce mă simt așa groaznic. Paracetamol e bun pentru dureri de cap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Paracetamolul te ajuta doar daca esti racit.
Nu pentru ca s-a rupt maseaua.
Nu te costa mai mult pentru ca e rupta. Numai sa nu ai infectie si sa trebuiasca si tratament.
Si eu stiam de o suta si ceva pentru o extractie. Depinde si de cabinet.

| Sophieka a răspuns:

Undeva la 100-150 lei. Asta in cazul in care nu mergi in Bucuresti sau in cabinete "de lux" unde s-ar putea sa te coste mai mult.

Sa mergi neaparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai infecție poate urca rapid la creier și gata.Nu vreau să te sperii dar mai bine suni la 112.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

La 112 nu se suna pentru masele ci pentru boli care te pun in imposibilitatea de a te deplasa. Stii cat costa o amenda pentru sunat aiurea?

| loadingusername99 a răspuns:

Da, ia paracetamol. Mie la o masea scoasa mi-a luat in jur de 300 de lei. Depinde de cabinet.

| mi25 a răspuns (pentru loadingusername99):

Te-a suprataxat, daca nu au fost ceva probleme.

| Fantaspirit explică (pentru mi25):

De ce, costa mai puțin? Acum 2 ani jumate era la cabinetul unde mă voi duce din nou 120 de lei, acum probabil e vreo 200, dar văd că acum nu răspunde la telefon sper să răspundă de mâine că mă simt groaznic, parca e ca un sevraj

| mi25 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Eu am spus ca este scump 300 de lei.