Doar pentru legume e posibil sa iti ajunga, daca ai in vedere multe kilograme de varza care e mai ieftina. Daca vrei si pui sau peste, atunci nu cred ca iti vor ajunge banii. Cam un 200 de lei e mai aproape de adevar cred.
Sugerez totusi sa faci o vizita comparativa la piata si la hypermarket si vezi preturile, apoi stabileste ce si de unde cumperi ca sa te incadrezi in banii pe care ii ai.
Eu zic ca nu iti ajung... gandeste-te ca un piept de pui costa 15 lei de unde mai cumpar eu si sa zicem ca te-ar tine 2, 3 zile plus o salata ceva de varza sa mearga cu piept la gratar iar 5 lei si deja s-au dus 20 lei. Plus fructe si o sa vrei mai multe din moment ce eviti alte mancaruri plus legumele. E greu sa iti impui o limita la bani pe luna pentru mancare si cand nu ai restrictii d-apoi asa, o dieta costa in zilele noastre din pacate.
Ai sa ajungi sa te infometezi si nici asa nu e bine, este eficient DA da' nu e bine.
Acum asta e doar o parere(a mea) poate tu ai putea sa ramai la 100 lei si sa te descurci cine stie...
Depinde si de cate ori pe zi mananci si cata mancare consumi pe zi. Daca vei manca putin si 1-2ori pe zi, atunci cred ca iti vor ajunge acesti bani.
Aihao19 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
aureliaghindoac întreabă: