Asta nu știu să îți spun exact, ar trebui să se poată sa mergi și acasă dacă nu alăptezi, și să îl vizitezi pe bebe zilnic sau la câteva zile. Când am născut eu, la maternitate erau femei care aveau prematuri de 1.5 kg și au stat cu ei internate, o luna, chiar si 2 luni unele, nu își lăsau copiii, dar acele doamne alăptau, se mulgeau în biberon de fapt că ei fiind așa mici nu puteau suge la sân
Se poate naște și natural, cezariana doar în cazul în care consideră doctorul, dacă sunt complicații și probleme, nu avem de unde să știm noi. Ai motive să te îngrijorezi că vei naște mai devreme? De ce întrebi?
Asta nu știu să îți spun exact, ar trebui să se poată sa mergi și acasă dacă nu alăptezi, și să îl vizitezi pe bebe zilnic sau la câteva zile. Când am născut eu, la maternitate erau femei care aveau prematuri de 1.5 kg și au stat cu ei internate, o luna, chiar si 2 luni unele, nu își lăsau copiii, dar acele doamne alăptau, se mulgeau în biberon de fapt că ei fiind așa mici nu puteau suge la sân
Se poate naste normal.
In incubator, din cat stiu eu sta pana ajunge la greutatea normala. Si mai sunt si alte conditii pe care nu le cunosc.
Deci care sunt șansele să nască normal și care sunt șansele de cezariană
Andrei5001737 întreabă: