) Ora 21 sau 22? Sa inteleg ca nu ati avut niciodata 12 ani, sau pe atunci nu aveati calculator.
Uite eu am 12 ani si ma culc pe la ora 12-1. Pana la ora aia imi fac temele, invat, mai fac curatenie prin casa si stau la calculator. Nu cred ca se poate sa te culci la ora zece Eu una n-as putea nici de-as vrea acest lucru.
Nu prea conteaza acest lucru... conteaza mai mult sa doarma destule ore... ex: 2 noaptea - 10 dimineata
Ca farmacista recomand ca fetele sa mearga la somn de la orele 22 intrucat intre orele 22-24 este somnul de frumusete si nici o fata nu ar trebui sa-l piarda.
In general, la ora 10 PM. Pentru ca de la 10 pana pe la 12 PM, se secreta anumite substante de crestere necesare organismului preadolescentin.
Asta o stabilesc parinti cred ca in jurul orei 22:00 la 12 ani trebuie somn nene nu gluma
La 22 maxim. sa fie in pat! E ora general de culcare! si a celor mari dar nu toti o respecta!
Intre ora 22 -24 corpul se regenereaza acela este somnul de frumusete pentru oricine.Ar trebui sa se culce in jur de 21:30, pentru a se dezvolta.
Frate eu in timpul scolii ma culc la 23 si in vacanta sau liber ma culc la 2-3-4 noapte wtf?
Eah eu am tot 12 ani si dimineata trebuie sa ma scol la 9 sh totusi ma culc la 23 poate si mai mult nu am probleme cu somnul