| Andreea1095 a întrebat:

La recomandarea medicului ginecolog am urmat un tratament de 10 zile cu ovule vaginale tergynan în perioada 5-14 februarie. Menstruația pe februarie nu mi-a mai venit(în ianuarie venise pe 18).Ea e de obicei neregulata dar îmi venea în fiecare luna.E posibil sa o fi afectat tratamentul ăsta? Am avut și aproximativ 7-8 contacte neprotejate la începutul și la sfârșitul lunii februarie dar finalizarea a fost în exterior deci nu cred ca e vorba de o sarcina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Sanse de sarcina ar fi dar daca nu ai simptomele specifice unei sarcini cam greu, totusi incearca sa faci un test de sarcina la 21 de zile de la acel contact cu semne de intrebare.

| Andreea1095 explică (pentru MihaiNicu23):

Nu,nu am nici un simptom de sarcina.Voi mai aștepta pana la mijlocul lunii sa văd dacă îmi vine

| Lostlyric a răspuns:

Sa nu-ti fie frica de testele de sarcina. In primul rand, fa-ti testul. Daca iese negativ, inseamna ca e de la tratament. Daca ai luat un tratament, inseamna ca ai avut si o problema. Si, in general, problemele astea pot sa modifice ciclul menstrual. Dar au trecut cam multe zile, asa ca fa-ti testul.