| Ho1 a întrebat:

La tatal meu medicii au gasit "pietre" inauntru in corp.A mai avut astfel de problema si anul trecut dar am fost la biserica ne-am rugat, si a doua zi a iesit "piatra". Acum s-au gasit mai multe si as vrea sa stiu cum se lecuieste asta...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Chirurgical să nu te gândești că a făcut dumnezeu minuni, că nu face stai liniștită!

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Azµre):

Ba da, mai. Dumnezeu sta cu raboju' in mana stanga si face semn cu stanga. Daca te rog o zi, scapi de pietre la rinichi (litiaza renala). Daca te rogi doua, scapi de cancer.
Fetito PapushikaGirl, mergeti la medic dupa ce v-ati plictisit sa va rugati. happy Depinde unde are litiaza. Se poate opera chirurgical, ESWL - cu unde de soc... Tratamentul depinde de marime, localizare si preferinte.

| Azµre a răspuns (pentru Pitzipoanca):

rolling on the floor O daaaaa

| DraudeS a răspuns:

Cred ca te referi la "pietre la rinichi".
Ceea ce se rezolva chirurgical.

Sanatate!