Se prelevea cate eprubete este nevoie pentru analizele cerute, nu exista limite. Nu doare absolut deloc, o sa simti o mica jena, ca o ciupitura minuscula si atat. Dureaza doar cateva minute, in jur de 2-3.
Depinde ce analize iti indica medicul.Nu dureaza mai mult de 10 secunde.Fii barbat, ce dracu!
Mda, cand eram mic am fost dus foarte des la analize si mi-e frica de ele ca de dracu asa ca... .
Numarul de eprubete in care iti e recoltat sangele nu variaza in functie de varsta ci in functie de tipul de analize care iti sunt facute. Fiecare eprubeta are o anumita substanta pe fund care va pastra anumite caracteristici ale sangelui. De exemplu eprubeta rosie e goala si se foloseste pentru analiza biochimica a sangelui. Eprubeta mov contine un anticoagulant, si se foloseste pentru a numara elementele figurate din sange (globule rosii, globule albe, etc). Mai sunt eprubete cu capac: negru, gri, albastru, etc.
Pentru analize uzuale se preleveaza o eprubeta cu capac rosu, una cu capac negru si una cu capac mov.
Nu doare. simti doar o mica intepatura cand intra acul si eventual un mic disconfort cat timp iti preleveaza sangele.
In mod normal totul dureaza cam 1 minut.
Nu stiu cat dureaza da nu mult.da stiu ca daca stai relaxat si nu te incordezi nu o sa te doara, daca te incordezi o sa te doara.iti spun din proprie experienta
Daca vrei sa donezi sange nu ai cum la 13 ani ca nu te lasa. Eu am 17 si vreau sa fac banii si nu m-au lasat la spital ca cica nu am 18 ani impliniti
Eu aveam11 ani cand mea luat sange pentru analize si mea luat3epubrete si dureaza vreo 15minute.