| 7MyLuckyNumber a întrebat:

Lamaia ajuta la aderea grasimilor sau in cura de slabire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da, lamaia e antioxidanta si ajuta la arderea grasimilor.De aceea beau manechinele apa plata cu lamaie.

| Sin a răspuns:

Nu ajuta sa slabesti desi e buna pentru mai buna functionare a sistemului digestiv.Totusi lamaia consumata in exces poate crea probleme de inima si creste aciditatea gastrica.

| Poinsettia a răspuns:

Ai grija cu lamaia, sa nu mananci prea multa ca-ti produci aciditate la stomac.

| roberta_3262 a răspuns:

Hey! Lamaia ajuta in cura de slabirewinking... E foarte buna pentru. slabit, dar nu e prea buna pentru inima; totusi nu am nimic chiar daca am tinut cura de slabire cu lamaietongue Te pup

| Crisstina a răspuns:

Lamaia ajuta la amandoua! In special la arderea grasimilor. Intr`o sticla cu apa, daca pui cateva felii de lamaie, va fi perfect! am inteles ca apa cu lamaie ajuta si la la pierderea poftei de mancare.

| koool a răspuns:

La arderea grasimilor, credd!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi la Crisstina... apa cu lamaie ajuta la scaderea poftei de mancare straight face. De cand? Pentru lipsa poftei de mancare se recomanda vitamina C, ghici in ce e bogata lamaia...asta o stie pana si fratiorul meu de 4 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna as dori sa slabesc si eu; intr-o luna am pus pe mine 5 kg,

| mary31 a răspuns:

Stiam ca, in legatura cu lamaia, cel mai bine este ca dimineata, pe stomacul gol, este bine sa bei un pahar cu apa calduta, in care storci o jumatate de lamaie. tatal meu face asa de cateva luni si a slabit considerabil, evident ca pe langa asta are grija ce si cand mananca...deci lamaia nu e totul...bafta

| mary31 a răspuns:

Tatal meu bea de vreo 6 luni in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa caldutza in care stoarce o jumatate de lamaie. a slabit considerabil. evident pe langa asta are grija ce si cand mananca. bafta!