| Lightning1997 a întrebat:

Laptele chiar face cosuri? As dori raspuns doar de la cine se pricepe, am tot citit despre asta...sau de la cineva care a avut si i s-a agravat sau nu din cauza laptelui...Stiu destule remedii si le tot incerc,vreau sa discutam numai despre lapte,cei care aveti acnee si beti lapte, ati observat vreo agravare a ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Consum lapte zilnic si nu am nici un cos.

| Lightning1997 explică (pentru ROB3RT89):

Ce fel de lapte bei?(pasteurizat, ultrapasteurizat...)

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Lightning1997):

Pasteurizat.

| AutumnDay a răspuns:

Unii zic ca da, laptele si alimentatia influenteaza evolutia acestora, insa in atatia ani, eu, deja confruntandu-ma cu o forma usoara sau medie de acnee, nu am observat nicio imbunatatire daca am mancat cat mai sanatos si nicio inrautatire daca am mancat mai multa ciocolata, lapte, produse de tip fast-food sau alte prostii.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, daca esti usor intolerant la lactoza, da, poate sa-ti intretina acneea, sau sa-ti agrezeve pustulele pe fata.

| Elide a răspuns:

Nu.i adevărat! Daca ai trecut de vârsta pubertății și încă mai ai acnee sa stii că din cauza hormonilor îți ies nu din cauza alimentației!

| Sfaterly a răspuns:

Wattpad :*

| Anngela a răspuns:

Nii zic ca da, laptele si alimentatia influenteaza evolutia acestora, insa in atatia ani, eu, deja confruntandu-ma cu o forma usoara sau medie de acnee, nu am observat nicio imbunatatire daca am mancat cat mai sanatos si nicio inrautatire daca am mancat mai multa ciocolata, lapte, produse de tip fast-food sau alte prostii.