| raluka35 a întrebat:

Laptele ingrasa daca beau seara pe la 22 un pahar are 0, 1% grasime? Si daca urc si cobor scarile de 2 ori dimineata si de 2 ori seara slabesc? stau la etajul 7. Raspunde. ti. mi plsss :*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danco a răspuns:

Ca regula generala: Nu mananci nimic dupa ora 19. chiar lapte degresat. Eu (sunt baiat), am slabit fara efort mare (circa 6 kg intr-o luna) eliminand total alcoolul, berea e cea mai periculoasa, mesele dupa 19, beam zilnic 2 litri de apa cu lamaie, evitam painea (maxim 3-4 felii pe zi, paine neagra, la pranz si dimineata), evitam salamariile, grasimi in general. Mancam iaurt, ciorbe, carne de pui, peste, chiar vita. Fara prajeli (de ex. piure cu lapte de care zici tu, degresat, in loc de cartofi prajiti). Carnea sa fie slaba, fara pic de grasime, de preferat pe gratar. etc etc. si slabesti crede-ma. totul e sa te tii. eu dupa 3 luni m-am lasat de bunul obicei si am pus la loc cele 6 kg. am 76 iar in loc de 69. 6 la cat slabisem. e super ce zici tu cu miscarea, ajuta mult. du-te si aleaerga macar o data la 3 zile in parc, mergi pe jos in loc de taxi, chiar daca e departe etc. succes

3 răspunsuri:
| myhay144 a răspuns:

Da cam cum a zis si Danco si sport! cum zici tu ca urci si cobori scarile de 2 ori pe zi cred ca e de ajuns, paine doar dimineata 4 feli, si in rest sa cauti sa te plimbi mai mult sa consumi cat mai multe calori, laptele nu cred ca te ingrasa

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Dacă le urci de 20 de ori / zi, da.

| vlaaddd a răspuns:

Nu slabesti doar din atat.
Fa sport!