| user5493 a întrebat:

Laptele sana este bun pentru organism?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Wary_Forsaken_2001 a răspuns:

Dragutule big grin, nu conteaza daca laptele este Sana, Napolact, Zuzu sau Fulga, important este un lucru, cand cumperi o cutie de lapte sa te uiti pe fundul cutiei si sa nu o cumperi daca : are buline NEGRE pe ea sau daca are numere (de ex. 123456) si una dintre ele lipseste (de ex. 1 2 3 5 6 ) fiindca asta arata ca laptele este procesat ( expirat -> dus la fabrica -> adus inapoi in magazine dupa cateva schimbari ), si daca laptele este procesat acesta nu prea mai are vitamine deloc, ba mai mult iti face si rau... In concluzie nu conteaza firma laptelui ( bine nu exagera, nici sa cumperi lapte la 2 lei... ) ci conteaza sa nu fie procesat! Funitza big grin? P.S. vezi ca eu am spus buline NEGRE, nu de alte culori!

5 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Foarte sanatos.

| 3amthinking a răspuns:

Da. In mare parte orice lactat e sanatos pentru organism.

| AdrianAdiBv a răspuns:

Lactatele nu sunt sanatoase infunda vasele si produc mucus in organism de aceea oamenii care consuma lactate racesc mult mai des de unde ati auzit voi ca lactatele sunt sanatoase mai documentati-va, singurul lapte sanatos e cel de la maicata, cel de vaca e pentru vaci are o structura total diferita laptele de la animale fata de cel de om.Renunta la lactate daca vrei sa fi sanatos, ai incredere in mine am testat pe propria piele

| JustStitch a răspuns:

Da este bun si foarte sanatos, iti recomand cu drag!