| Necula_George_1989 a întrebat:

Larofen plus este un medicament antibioctic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu este antibiotic, este antiinflamator, analgezic, antipiretic si decongestionat pentru caile respiratorii superioare si sinusuri

| Necula_George_1989 explică (pentru mona):

Multam mult ca am 3 zile de can iau pastilele astea pentru ca am o gripa de vai mama mea si astazi am bout un pahar de vin si imi era teama

| mona a răspuns (pentru Necula_George_1989):

Multa sanatate iti doresc!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Larofen Plus NU este antibiotic!

Este un antiinflamator, analgezic, antipiretic şi decongestionant pentru căile respiratorii superioare şi sinusuri - vezi Prospectul la linkul :
http://www.medipedia.ro/......-PLUS.aspx

Totuşi, acest medicament conţine Ibuprofen/Clorhidrat de pseudoefedrină şi, în acest caz, NU este voie să consumi alcool în timpul tratamentului + încă 24 de ore după terminarea acestuia!

Toate cele bune.

| Necula_George_1989 explică (pentru bursuc001):

Mersi mult dar cu Larofen plus nu am facut nimic parca nu aveau niciun efect am inceput sa iau sirop paxeladin si Faringo hot drink vad ca se vede rezultatele... oricum multam mult pentru sfat

| bursuc001 a răspuns (pentru Necula_George_1989):

Cu plăcere!

Da, acestea sunt mai recomandate/eficiente happy

De asemenea, să fi atent că Faringo Hot Drink conţine Paracetamol, situaţie în care NU se consumă alcool în timpul tratamentului + încă 24 de ore după terminarea acestuia!

Multă sănătate.

| Necula_George_1989 explică:

Multam mult happy

Întrebări similare