anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Leacul impotriva paduchilor!:]. Funda:]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Vezi aici cum poti scapa de paduchi: http://www.i-medic.ro/blog/pentru-adolescenti-cum-scapam-de-paduchi

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spalate cu petrol in cap.

| Flaviucu a răspuns:

Uita-te intr-o fantana daca locuiesti la tara daca nu spala-te cu petrol.

| gicaputinica a răspuns:

Acum cativa ani, era in farmacii un produs "Linderin" foarte bun.
Fata mea a luat de la gradinita de doua ori paduchi si am tratat-o cu acest produs.
Oricum, nu-ti fie rusine sa te duci la o farmacie. Eventual, asteapta pana nu mai e nimeni inauntru!

| Nutemaiholba a răspuns:

Ai paduchi?laughing))

| DaDaDa a răspuns (pentru Nutemaiholba):

Nu am eu paduchilaughing.Are prietena mea cea mai bunalaughing.Dar vreau sa-mi dau si eu ca mi-e frica.

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| cmaryy2006 a răspuns:

Gaz sau sampon special

| misuh2710 a răspuns:

Petrolul lampant face minuni crede-ma.
Necazul este ca cei de la Petrom nu mai comercializeaza prin reteaua sa de distributie.Totusi incearca la Praktiker poate gasesti.

Poti incerca si Paranix spray
http://www.farmaciastejara.ro/paranix-spray-p-4062.html

| andra1808 a răspuns:

Poti sa te duci la farmacie si sa intrebi care dintre medicamentele impotriva paduchilor este mai bun( e o gama variata)big grin fundita love struck