| Mandy a întrebat:

Lecitina ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tequilla_3721 a răspuns:

Buna,matusa mea e medic si a zis ca de vreo 2-3 ori pana acum.ca am mai dat raspunsuri la astfel de intrebari "ce sa fac sunt prea slaba" "Ce sa fac vreau sa ma mai ingras"
Draga Sophie, kiss simte-te si tu bine in pielea ta! Noi fetele suntem niste gazelewinking si mai bine slabe [aschii] ca noi decat balene ucigase care nu mai au loc in Marea Neagra si trebuiesc mutate in OCEAN.winking.
Sfat: Ramai asa cum esti si eu sunt slaba...am kg destule dar nu am grasime p mne.si? M-am obisnuit cu toate jignirile si mistocarelile.
Fii mandra de tine si nu-i baga in seama pe toti nesanatosii mintali.winking
Te pupic si ai grija de tine.cat despre lecitina nu ingrasa, face rau! Si mai ales metabolismului. Pupici :-x. si astept fundita! kiss

3 răspunsuri:
| Blazer a răspuns:

Da, lecitina ingrasa neuronii!

| nevermindpeople a răspuns:

Nu. Ma indoiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://cerculet.com/u.php?user=carina

Întrebări similare